Eurovision 2012 τελικός

Χθες έγινε ο τελικός της Eurovision 2012 και νικήτρια είναι η Σουηδία με την Loreen. Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων οι διαγωνιζόμενοι γιόρτασαν στο Μπακού, σε ένα παραδοσιακό πάρτι. Οι περισσότεροι παρουσιαστές δήλωσαν πως τους άρεσε το τραγούδι της Σουηδίας.

tags: apotelesmata Eurovision, Eurovision, eurovision 2012, Loreen, party, ypopshfioi Eurovision, αποτελέσματα της Eurovision, διαγωνισμός τραγουδιού, ελλάδα, νικήτρια eurovision, τελικός, τελικός eurovision, τραγούδια eurovision

Σχετικά άρθρα

 • Γιορτές και διατροφή
  Ο κόσμος ανησυχεί συχνά για το τι τρώει μεταξύ χριστουγέννων και πρωτοχρονιάς ενώ θα έπρεπε να ανησυχεί για το τι τρώει μεταξύ πρωτοχρονιάς και χριστουγέννων. Στις γιορτές είναι έθιμο να τρώμε τα παραδοσιακά γλυκά όπως τα μελομακαρονα, οι κουραμπιεδες οι δίπλες, και φυσικά η βασιλοπιτα.
 • Κεντρικές εκδηλώσεις για τη γενοκτονία ποντίων
  19 Μαϊου 1919 είναι η αποφράς ημέρα του ποντιακού Ελληνισμού. Κάθε χρόνο αυτή τη μέρα τιμούμε την μνήμη των θυμάτων της γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού. Η γενοκτονία υπολογίζεται στα 353.000 άτομα. Λόγω της ιστορικής αυτής ημέρας οι κεντρικές εκδηλώσεις σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη είναι οι εξής: Θεσσαλονίκη: Πέμπτη 17 Μαϊου 2012- Παρασκευή 18 Μαϊου 2012 Πλατεία Αριστοτέλους: Διανομή ενημερωτικού υλικού για τη γενοκτονία στα ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα από τη συντονιστική- επιτροπή νεολαίας της Π.Ο.Ε. σε συνεργασία με τη νεολαία των ποντιακών σωματείων.
 • Δεμένα τα πλοία την πρωτομαγιά
  Την πρωτομαγιά τα διοικητικά συμβούλια της πανελλήνιας ένωσης μηχανικών εμπορικού ναυτικού και της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού, αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας. Η ΠΕΜΕΝ αποφάσισε την κήρυξη τετράωρης στάσης και όχι εικοσιτετράωρη απεργία. Η ΠΝΟ, με ανακοίνωση της και με αφορμή της ημέρα της πρωτομαγιάς, ζητάει τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας, την αντιμετώπιση της ανεργίας και την προστασία των κοινωνικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των ναυτεργατών.
 • Οι Έλληνες φεύγουν στην Κύπρο για δουλειά
  Πολλοί είναι οι Έλληνες που ψάχνουν δουλειά στην γειτονική Κύπρο. Επίσης η ίδια τάση παρατηρείται στις ελληνικές εταιρείες που προσπαθούν να εξασφαλίσουν κάποιο συμβόλαιο στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Το τελευταίο εξάμηνο, τόσο άνθρωποι με ακαδημαϊκά προσόντα, όσο και τελειόφοιτοι λυκείου αναζητούν εργασία στην Κύπρο. Βάσει στατιστικής υπηρεσίας 2011 οι εργαζόμενοι Έλληνες στην Κύπρο είναι 31.000. Οι Έλληνες στην Κύπρο, κυρίως ασχολούνται με λιανικό εμπόριο, υπηρεσίες εστίασης και φιλοξενίας, ανάπτυξη πηγών ενέργειας και στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες.
 • Νέες εφαρμογές στο facebook
  Το facebook είναι το ρεύμα της εποχής και οι χρήστες του κοντεύουν το ένα δισεκατομμύριο. Το facebook συνεχώς αλλάζει και οι προγραμματιστές τοποθετούν νέες εφαρμογές. Πλέον στο facebook υπάρχουν κοντά στις εξήντα νέες ψηφιακές εφαρμογές. Πλέον οι χρήστες μπορούν να μοιράζονται τη μουσική που ακούνε καθώς και τα νέα της επικαιρότητας. (Μέσω για παράδειγμα Spotify, yahoo news). Με τις νέες εφαρμογές όταν ένας χρήστης αρχίζει να χρησιμοποιεί κάποια εφαρμογή, θα μπορεί να μοιράζεται τις δραστηριότητες του με άλλους αλλά θα μπορεί να επιλέγει με ποιους θα τις μοιραστεί.
 • Η κλήρωση της εθνικής Ελλάδος για το Euro 2012
  Κατόπιν κλήρωσης σχετικά με το Euro 2012, για την Εθνική Ελλάδος οι αντίπαλοι θα είναι η Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία. Πρεμιέρα για το Euro 2012 θα είναι στις 8 Ιουνίου στη Βαρσοβία, 19:00 η ώρα και το ματς θα είναι ανάμεσα σε Πολωνία και Ελλάδα. Στον πρώτο όμιλο της τελικής φάσης του Euro 2012 κληρώθηκε η Εθνική Ελλάδος με αντιπάλους την Πολωνία, την Τσεχία και τη Ρωσία. Η διοργανώτρια χώρα θα είναι η Πολωνία. Το πρόγραμμα της Εθνικής Ελλάδος θα είναι το εξής: 8 Ιουνίου - 1η αγωνιστική Πολωνία - Ελλάδα (Βαρσοβία - 19:00) Ρωσία - Τσεχία (Βρότσλαβ - 21:45) 12 Ιουνίου - 2η αγωνιστική
 • Άρχισε η video κλήση στο facebook
  Το facebook έχει γίνει ένας τρόπος "ζωής". Το facebook σε συνεργασία με το skype εισήγαγε τη video κλήση. Όταν ανοίγει κανείς το chat, στη συνομιλία σε κάθε φίλο μας, εμφανίζεται εκτός από τη φωτογραφία και ένα εικονίδιο με κάμερα. Αυτό το εικονίδιο εμφανίζεται και στον τοίχο της κάθε επαφής μας. Αν καλέσετε έναν φίλο σας, εφόσον έχετε ενεργοποιήσει την εφαρμογή, μπορείτε να κάνετε μαζί του μία video κλήση.
 • Sonisphere Festival
  Το Sonisphere Festival την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011, στο TerraVibe park στην Αθήνα, επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και υποδέχεται ως headliners το κορυφαίο συγκρότημα των Iron Maiden. Στο Sonisphere Festival θα εμφανιστούν Iron Maiden Slipknot Mastodon Gojira Virus