Συνταγή για cheesecake

Το cheesecake είναι ένα νόστιμο και εύκολο γλυκό. Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι τα εξής:
Δύο φακελάκια τριμμένο μπισκότο
Ένα φακελάκι morfat
Τρία ποτήρια γάλα φρέσκο
Ένα κουτάκι κρεμώδες τυρί
Μισό πακέτο άχνη ζάχαρη
500 γραμμάρια μαρμελάδα βύσσινο
Τρία κουταλάκια λικέρ
Ενάμιση βούτυρο

Σε ένα ταψί τοποθετούμε το τριμμένο μπισκότο μας και αφού λιώσουμε το βούτυρο, περιχύνουμε το μπισκότο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, για δεκαπέντε με είκοσι λεπτά. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τη σκόνη morfat, με το γάλα μας για πέντε λεπτά. Προσθέτουμε την άχνη και το κρεμώδες τυρί και χτυπάμε έως το μίγμα να γίνει ομοιογενές. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε την μαρμελάδα μας, βύσσινο κατά προτίμηση ή όποια άλλη έχουμε, με τρεις κουταλιές λικέρ.
Όταν ψηθεί το μπισκότο, αφήνουμε να στεγνώσει και όταν στεγνώσει προσθέτουμε την κρέμα μας και έπειτα τη μαρμελάδα από πάνω. Αφού έχει κρυώσει και αυτή. Βάζουμε στο ψυγείο το cheesecake μας και όταν παγώσει είναι έτοιμο.
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη.

tags: cake, cakes, cheese cake, cheesecake, recipes, γλυκές γεύσεις, διατροφή, σπιτικά γλυκά, σπιτικές συνταγές για γλυκά, συνταγές, συνταγές για γλυκά, συνταγές για τσιζκέικ, συνταγές γλυκών, συνταγή cheese cake, συνταγή για τσιζκέικ, τσιζκέικ

Σχετικά άρθρα

  • Συνταγή για εύκολο κέικ
    Το κέικ είναι ένα νόστιμο γλυκό, εύκολο στην ετοιμασία και μία εύκολη λύση για ένα υγιεινό σνακ. Τα κέικ αρέσουν και στα παιδιά και στους μεγάλους και υπάρχουν πάρα πολλές συνταγές. Μία εύκολη, σπιτική συνταγή για κέικ δίνεται παρακάτω. Το κέικ είναι εύκολο και πολύ νόστιμο. Τα υλικά για το κέικ: Ένα φλιτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο. Ένα φακελάκι μπέικιν πάουντερ. Δύο φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη. Τρία αβγά σε θερμοκρασία δωματίου. Ένα κουπάκι γιαούρτι. Τέσσερα φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι. Ένα φακελάκι κουβερτούρα σε σταγόνες (Με σοκολάτα υγείας ή και γάλακτος).
  • Βασική ζύμη για κουλουράκια
    Τα κουλουράκια είναι νόστιμα, εύκολα ως συνταγή και φυσικά ένα Χριστουγεννιάτικο γλυκό. Μία εύκολη συνταγή για τη βασική ζύμη, για τα κουλουράκια σας δίνεται παρακάτω: Υλικά για τη βασική ζύμη: Μισό φλιτζάνι βούτυρο. Ενάμιση φλιτζάνι ζάχαρη άχνη. Δύο αβγά. Μία κουταλιά βανίλια. 1/4 κουταλάκι αλεύρι. Δυόμιση φλιτζάνια αλεύρι. Εκτέλεση της συνταγής:
  • Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με φυστικοβούτυρο και μαρμελάδα
    Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά είναι νόστιμα και ιδιαίτερα σε γεύση και σε μυρωδιές. Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα είναι μία ιδέα για μία πιο "υγιεινή" επιλογή γλυκών και μπορείτε να τα φτιάξετε σε διάφορα σχέδια: Νιφάδες, χριστουγεννιάτικα δέντρα κτλ. Τα υλικά για τη ζύμη: 1/3 του φλιτζανιού φιστίκια. 2 και 1/4 του φλιτζανιού αλεύρι. Ένα φλιτζάνι βούτυρο. Μισό φλιτζάνι μαύρη ζάχαρη. Δύο κουταλιές της σούπας φυστικοβούτυρο. Ένα κουταλάκι του γλυκού βανίλια. Τα υλικά για τη γέμιση των χριστουγεννιάτικων μπισκότων: Μισό φλιτζάνι φυστικοβούτυρο.
  • Συνταγή για ρυζόγαλο
    Το ρυζόγαλο είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό γλυκό. Μία νόστιμη, σπιτική συνταγή για ρυζόγαλο δίδεται παρακάτω: Υλικά για το ρυζόγαλο: *Τέσσερις κουταλιές της σούπας ρύζι *Τέσσερις κούπες φρέσκο γάλα *Μία κούπα νερό *Μισή κούπα ζάχαρη *Δύο κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ *Βανίλια, κανέλα. Η συνταγή για το ρυζόγαλο:
  • Συνταγή για σουφλέ σοκολάτας
    Μία εύκολη και νόστιμη συνταγή για σουφλέ σοκολάτας δίνεται παρακάτω: Τα υλικά για το σουφλέ σοκολάτας, για πέντε άτομα, είναι τα εξής: Εκατό γραμμάρια κουβερτούρας Εκατό γραμμάρια κρέμα γάλακτος Δύο μεσαία αβγά Δεκαπέντε γραμμάρια ζάχαρη άχνη Δεκαπέντε γραμμάρια ζάχαρη Δύο κουταλιές της σούπας λιωμένο βούτυρο για τα φορμάκια Λίγη ζάχαρη για τα φορμάκια Πώς φτιάχνουμε το σουφλέ σοκολάτας:
  • Κοτοσαλάτα με πατάτες και λαχανικά
    Οι σαλάτες αποτελούν υγιεινά γεύματα και είναι γεμάτες βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά στοιχεία. Το καλοκαίρι είναι καλό να τρώμε πολλές σαλάτες και όσο πιο "χρωματιστές" είναι, τόσο περισσότερες βιταμίνες έχουν. Η συνταγή για καλοκαιρινή κοτοσαλάτα με πατάτες και λαχανικά δίδεται παρακάτω: Τα υλικά της κοτοσαλάτας: Τέσσερις μεγάλες πατάτες. Δύο μέτρια κρεμμύδια. Μισή κόκκινη και μισή πορτοκαλί πιπεριά. Ένα καρότο. Μία κούπα κοτόπουλο μαγειρεμένο. Αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, δεντρολίβανο, ελαιόλαδο. Πέντε κουταλιές μαγιονέζα. Ένα αγγουράκι. Μία ντομάτα.
  • Καλοκαιρινό μοσχαράκι με χυλοπίτες
    Το κόκκινο κρέας είναι απαραίτητο στη διατροφή μας, ειδικά, όταν κάποιος έχει σιδηροπενία. Φυσικά παν μέτρον άριστον. Το καλοκαίρι το κρέας πέφτει λιγάκι βαρύ. Πάραυτα υπάρχει και η καλοκαιρινή "έκδοση" για μοσχαράκι κοκκινιστό, αυτό συνεπάγεται, μαγείρεμα με λιγότερα μπαχαρικά. Τα υλικά για το μοσχαράκι με χυλοπίτες είναι τα εξής: Ένα κιλό μοσχαράκι (Κατά προτίμηση ποντίκι) Μισό κιλό χυλοπίτες (Κατά προτίμηση σπιτικές Μακεδονικές ή Πελοποννήσιες. Δύο μεγάλα κρεμμύδια. Πέντε ώριμες ντομάτες (Μπορείτε και με πελτέ ντομάτας αλλά το καλοκαίρι υπάρχουν σε πληθώρα οι ντομάτες).
  • Συνταγή για μους φράουλας
    Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά και πλησιάζει και το καλοκαίρι. Τα φρούτα αυτή την εποχή είναι άφθονα, χρωματιστά και νόστιμα. Η μους φράουλας επιβάλλεται μιας και οι φράουλες είναι σε αφθονία αυτή την περίοδο. Μπορείτε να περιχύσετε την φρουτοσαλάτα της αρεσκείας σας με τη συγκεκριμένη, νόστιμη μους φράουλας. Τα υλικά για τη μους φράουλας: Δύο κούπες φράουλες όσο πιο ώριμες. Πέντε κουταλιές της σούπας άχνη ζάχαρη. Ένα κιλό γιαούρτι. Τρεις κουταλιές ή και τέσσερις κουταλιές της σούπας χυμό φράουλας ή κάποιον άλλο γλυκό χυμό φρούτων. Η συνταγή της μους φράουλας: