Πασχαλινα δρομολόγια ΑΝΕΚ για Χανια

Συμφωνα με δελτίο τύπου της ΑΝΕΚ, ορίζονται εκτακτα δρομολόγια στη γραμμή Πειραιάς - Χανιά για την περίοδο του Πάσχα . Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

Έκτακτα δρομολόγια για τις ημέρες του Πάσχα προς και από τα Χανιά, προγραμματίζει η ΑΝΕΚ LINES, προσφέροντας έκπτωση 25%, σε όλες τις θέσεις επιβατών & ΙΧ οχημάτων, παραμένοντας συνεπής στη δέσμευσή της για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού όλο τον χρόνο.

Τα “Πασχαλινά- Ημερήσια Δρομολόγια” αποτελούν θεσμό δεκαετιών για την ΑΝΕΚ, που σταθερά εμπλουτίζει τη γραμμή των Χανίων τις ημέρες αυξημένης ζήτησης.

Τα συμπληρωματικά δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τον Πειραιά προς τα Χανιά και αντίστροφα.

Αναλυτικά, πέραν των τακτικών νυχτερινών δρομολογίων περιλαμβάνονται:

Σάββατο (16/4/2011)
-Αναχώρηση από Πειραιά στις 10:00
-Άφιξη στα Χάνια στις 18:30

-Αναχώρηση από Χανιά στις 09:00
-Άφιξη στον Πειραιά στις 17:30

Μεγάλη Τετάρτη (20/4/2011)
-Αναχώρηση από Πειραιά στις 10:00
-Άφιξη στα Χάνια στις 18:30

-Αναχώρηση από Χανιά στις 09:00
-Άφιξη στον Πειραιά στις 17:30

Μεγάλη Πέμπτη (21/4/2011)
-Αναχώρηση από Πειραιά στις 10:00
-Άφιξη στα Χάνια στις 18:30

-Αναχώρηση από Χανιά στις 09:00
-Άφιξη στον Πειραιά στις 17:30

Τρίτη του Πάσχα (26/4/2011)
-Αναχώρηση από Πειραιά στις 09:00
-Άφιξη στα Χάνια στις 17:30

-Αναχώρηση από Χανιά στις 10:00
-Άφιξη στον Πειραιά στις 18:30

Για μία ακόμα χρονιά, όπως άλλωστε συνηθίζει η ΑΝΕΚ τα τελευταία χρόνια, οι αναχωρήσεις των πλοίων της, προς και από Χανιά, το Μεγάλο Σάββατο 23/4, θα πραγματοποιηθούν αντί για τις 9.00 το βράδυ στις 12.30 το μεσημέρι.

Όπως όλο το χρόνο, ακόμα περισσότερο τις ημέρες του Πάσχα κατά τις οποίες η Κρήτη αποτελεί δημοφιλή προορισμό, η ΑΝΕΚ LINES στηρίζει τον ελληνικό τουρισμό και την τοπική οικονομία προσκαλώντας Έλληνες και ξένους επισκέπτες να γνωρίσουν τις ομορφιές του νησιού.

Η ΑΝΕΚ LINES λειτουργεί σταθερά με γνώμονα τον σεβασμό προς τους επιβάτες της, προσφέροντάς τους πολλές και ενδιαφέρουσες ταξιδιωτικές επιλογές, πάντα με την άνεση, την υψηλής ποιότητας φιλοξενία και την ασφάλεια των πλοίων της, που εγγυώνται το όνομα και η εμπειρία της εταιρίας.

tags: ανεκ, δρομολόγια, δρομολογια πλοίων, εισητήρια, εισητηρια για κρητη, πάσχα, πάσχα στην κρήτη, ταξιδι για κρητη, ταξίδια, χανιά

Σχετικά άρθρα

 • Κανονικά την Τρίτη τα δρομολόγια των πλοίων
  Την Τρίτη στις 25 Οκτωβρίου λήγει η απεργία των ναυτεργατών και βάσει απόφασης της ΠΝΟ, τα πλοία θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους. Τα πλοία που δεν θα πραγματοποιήσουν κανονικά τα δρομολόγια τους είναι τα πλοία των ΑΝΕΚ και ΝΕΛ. Οι ναυτεργάτες σεβάστηκαν τα προβλήματα, που δημιουργήθηκαν στα νησιά λόγο τροφοδοσίας και καυσίμων και έληξαν την απεργία τους.
 • Δέκα ευρώ το κιλό το πασχαλινό αρνί
  Η πανελλήνια ομοσπονδία κρεοπωλών σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε αποφάσισε η τιμή του πασχαλινού αρνιού να μην ξεπεράσει τα δέκα ευρώ το κιλό. Οι τιμές του πασχαλινού αρνιού φέτος θα διαμορφωθούν περίπου στο ένα ευρώ το κιλό χαμηλότερα από πέρυσι. Κατά συνέπεια το αρνί και το κατσίκι φέτος θα πωλούνται από 9,5 έως 11 ευρώ το κιλό.
 • Πασχαλινά κουλουράκια
  Το Πάσχα έρχεται σιγά σιγά και τα πασχαλινά κουλουράκια επιβάλλονται ώστε να μυρίσει το σπίτι μας και να χαρούν τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Μία σπιτική, νόστιμη συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια δίνεται παρακάτω. Τα υλικά για τα πασχαλινά κουλουράκια: Μία κούπα αγελαδινό βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου. Δύο κούπες ζάχαρη. Τρεις βανίλιες. Έξι κρόκους αβγών. Ξύσμα από πορτοκάλι. Μία κουταλιά της σούπας αμμωνία. Μισή κούπα γάλα. Λίγο αλάτι. Ένα κιλό αλεύρι περίπου. Δύο κρόκους αβγών για άλειμμα. Η συνταγή για τα πασχαλινά κουλουράκια:
 • Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
  Δεμένα παραμένουν τα πλοία στα λιμάνια εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων και της κακοκαιρίας από χθες το βράδυ στις 12 Νοεμβρίου και σήμερα στις 13 Νοεμβρίου 2011. Απαγορευτικό ισχύει και από το λιμάνι του Πειραιά προς τις Κυκλάδες και από το λιμάνι της Ραφήνας προς τις Κυκλάδες. Επίσης δεν γίνονται τα δρομολόγια Πρίνου - Καβάλας καθώς και το ταξίδι με δελφίνι από την Ύδρα, Πόρους, Σπέτσες. Είναι καλό όσοι επιβάτες σκοπεύουν να ταξιδέψουν να επικοινωνήσουν με τα αντίστοιχα λιμεναρχεία ώστε να ενημερώνονται για τις αλλαγές και για τις αναβολές στα δρομολόγια.
 • Δεμένα τα πλοία έως την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου
  Οι ναυτεργάτες αποφάσισαν την συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων έως την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου 2011. Η διοίκηση της ΠΝΟ αποφάσισε σε συνέχιση της απεργίας μιας και η κυβέρνηση δεν "ικανοποίησε" τα αιτήματα τους. Κατά συνέπεια οι ναυτεργάτες θα προβούν σε 48ωρη απεργία από τις 21 Οκτωβρίου 2011, 6:00 έως την Κυριακή στις 23 Οκτωβρίου 2011, ώρα 6:00. Αποτέλεσμα της απεργίας είναι τα πλοία να παραμείνουν δεμένα.
 • Πρωτομαγιά και συγκοινωνίες
  Την Κυριακή της πρωτομαγιάς προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων. Σε απεργία θα προβούν οι ναυτεργάτες, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν δυσκολίες όσοι έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά με προορισμό τα νησιά. Σε εικοσιτετράωρη απεργία θα συμμετάσχουν οι διοικήσεις της πανελλήνιας ένωσης μηχανικών εμπορικού ναυτικού, της πανελλήνιας ένωσης κατωτέρων πληρωμάτων μηχανής Ε.Ν. και της πανελλήνιας ένωσης ναυτών εμπορικού ναυτικού.
 • Νέες τιμές εισητηρίων
  Αυξήσεις στις τιμές των εισητηρίων τίθονται σε ισχύ από την Τρίτη 1η Φεβρουαρίου. Αναλυτικά οι νεες τιμες εισητηρίων και μηνιαίων καρτών: - Τιμή εισητηριων για λεωφορείο, τρόλεϊ και τραμ: 1,20 ευρώ - Τιμη εισητηριου όλα τα μέσα για 90 λεπτα: 1,40 ευρώ - Τιμη εισητηριων για 24ωρο: 4 ευρώ - Τιμη εβδομαδιαίου εισιτηρίου: 14 ευρώ - Εισιτήριο λεωφορείου προς αεροδρόμιο: 5 ευρώ - Εισιτήριο του Μετρό για αεροδρόμιο: 8 ευρώ - Τιμη μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών για λεωφορεία: 20 ευρώ - Τιμη μηνιαίας κάρτας για λεωορεία και μετρο: 45 ευρώ
 • Αυξήσεις στα διόδια
  Αυξήσεις διοδίων που θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου, ανακοίνωσαν οι κατασκευάστριες εταιρίες παραχώρησης, «Νέα Οδός» και «Κεντρική Οδός». Συγκεκριμένα οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής: * Στα διόδια Αφιδνών: δίκυκλα 1.40, ΙΧ 2.05, μεσαία φορτηγά 5.20, μεγάλα φορτηγά 7.25 ευρώ. * Διόδια Θηβών: δίκυκλα 1.70, ΙΧ 2.50, μεσαία φορτηγά 6.25, μεγάλα φορτηγά 8.80 ευρώ. * Διόδια Τραγάνας: δίκυκλα 1.65, ΙΧ 2.40, μεσαία φορτηγά 6.10, μεγάλα φορτηγά 8.50 ευρώ. * Διόδια Αγίας Τριάδας: δίκυκλα 1.10, ΙΧ 1.55, μεσαία φορτηγά 3.95 , μεγάλα φορτηγά 5.55 ευρώ.